Montažne Kuće

Montažne kuće

Montažne kuće, često se nazivaju i prefabriciranim kućama, su specijalistički prebivališta stambenih objekata, koji su proizvedeni off-site unaprijed, obično u standardnim dijelovima koji se mogu lako isporučiti i sastaviti.

 Neki aktualni montažni projekti uključuju arhitektonske detalje inspirirane postmodernizmom ili futurističkom arhitekturom. Izgradnja proizvedenih domova obično uključuje povezivanje vodovodnih i električnih vodova preko dionica, te brtvljenje sekcija zajedno. Proizvedeni domovi mogu biti jednokrevetni, dvostruki ili trostruki, opisujući koliko je odjeljaka širi.

Mnoge proizvođače domaćih tvrtki proizvode različite razne dizajne, a mnogi su tlocrti dostupni online. Proizvedeni domovi mogu se ugraditi na stalni temelj, a ako se pravilno oblikuju, može se teško razlikovati od kućnog stola do neučvršćenog oka. Proizvedeni domovi obično se kupuju od maloprodajne tvrtke koja je u početku sastavila lokalna tvrtka za ugovaranje i popravke koje je provelo proizvođač kućne tvrtke pod jamstvom.

Write a Comment