Gradnja Kuće

Izgradnja Kuće

Izgradnja kuće kao novog doma je uzbudljiva, pogotovo kada shvatite kako taj proces funkcionira. Proces gradnja kuća često započinje fazom planiranja u kojem planovi priprema arhitekt i odobrava klijent i sva regulatorna tijela.

 Tada se čisti prostor, postavljaju temelji i uspostavljaju se rovovi za povezivanje s uslugama kao što su kanalizacija, voda i struja. Ako je kuća drvena, uokviren je okvir koji podupire ploče, sporedni kolosjek i krov. Ako se kuća gradi od cigle, onda su težište cigle postavljene za gradnju zidova. Podovi, grede i unutarnji zidovi konstruirani su dok se zgrada razvija, s instalacijom vodova i vodova za vodu i električne energije po potrebi. Kada se glavna konstrukcija dovrši, obavlja se unutarnja montaža s instalacijama i drugim namještajem, a kuća se može ukrašavati i namještati namještajem, ormarićima, tepisima, zavjesama i drugim dodatcima.

Nakon ishođenja Građevinske dozvole i plaćanja komunalnog i vodnog doprinosa investitor može započeti s gradnjom. Investitor je dužan prijaviti početak građenja te osigurati provedbu iskolčenja građevine.

Write a Comment