Penthouse Zagreb

Opis projekta

Stan na zadnjoj etaži stambene zgrade površine 330 m2 sa 200 m2 terase uređen je u potpunosti od roh-baua do završne izvedbe, izbora namještaja i opreme. Stan je opremljen podnim grijanjem, centralnim usisačom, s dva plinska kamina, šest kupaonica, pametnim upravljanjem, stropnim ozvučenjem i dvije terase sa vanjskim bazenom.

Poslovni interijer

Opis projekta

Zbog proširenja i povećanja površine, showroom i postojeće urede bilo je potrebno spojiti sa novim prostorima te kompletno obnoviti i uskladiti postojeće i nove urede. Obnavljane su instalacije, podne i zidne obloge, novi namještaj i rasvjeta.

Stambeni interijeri

Opis projekta

Razni stambeni interijeri rekonstruirani su ponekad samo djelomično osvježeni a ponekad kompletno od cigle i betona zajedno sa instalacijama. Klijentima dajemo kompletnu uslugu i podršku uključujući nadzor, izvođače, konzalting i nabavu materijala i opreme.

Adaptacija stana R

Opis projekta

Postojeća poslovna zgrada rekonstruirala se na način da se ured na drugom katu prenamijenio u stan, te se ravan krov nadogradio i spojio s novim internim stepenicama tvoreći dvoetažni stan. Uski tlocrt zgrade diktirao je prostornu organizaciju stana. Dobrim pozicioniranjem internih stepenica stvorio se kvalitetan stambeni prostor sa optimalno orjentiranim prostorijama.

Hostel Vukovarska

Opis projekta

Za postojeći tavan, investitor je dobio dozvolu od stanara za prenamjenu u hostel, u zamjenu za obnovu krovišta i fasade zgrade.

Nakon izvođenja grubih građevinskih radova – obnova krovišta, vanjske stolarije i krovnih kućica, kanalizacije i izvedbe betonske ploče, pristupilo se izradi interijera.

Hostel ima šest smještajnih jedinica sa centralnim hodnikom i malom recepcijom. S obzirom na krovne kosine koja visinom ograničavaju prevelike intervencije u interijeru, izrađen je open space koncept apartmana, sa otvorenom kuhinjom i što manje pregradnih zidova. Svijetle boje i čiste linije otvaraju prostor, dok je zbog veličine naglasak stavljen na funkcionalnost i iskoristivost svakog centimetra prostora.

Cafe bar Jarun

Arhitektonski opis

Osnovni zahtjev bio je stvoriti galerijski prostor zbog velike visine prostora te vizualno povezati galeriju s prizemljem. U stražnjem dijelu smještena je prostorija za pušače dok je šank centralno pozicioniran. Komunikacija s galerijom je jednostavna i jasno vidljiva sa ulaza. Sanitarije su racionalno postavljene u bočnoj niši.

Interijer stana

Opis projekta

Uređenje kuhinje i kupaone u stanu. Manja intervencija u već useljenom interijeru. Investitor je kroz 3D vizualizacije unaprijed dobio predodžbu o konačnom izgledu interijera.