Stambena građevina S

Opis projekta

Stambena građevina smještena je u užem, gusto naseljenom centru grada te je koncipirana tako da se zatvara prema ulici a otvara prema dvorištu i jugu sa dnevnim boravkom i terasom. Sačinjena je od četiri nadzemne etaže sa četiri stana, zajedničkim stubištem i dizalom dok su u podrumu smještena spremišta i garaže.

Obiteljska kuća B

Opis projekta

Obiteljska kuća proteže se na tri etaže. U podrumu su pomoćne prostorije, teretana i garaža, u prizemlju je dnevni dio, master spavaća soba i radna soba dok su na katu smještene dječje spavaće sobe.

Obiteljska kuća S

Opis projekta

Stambena građevina sastoji se od dva stana. Jedan veći i jedan manji. Koncipirana je tako da se postigne maksimalna privatnost i odvojenost stanova a da oba stana imaju pristup velikim vanjskim terasama i pogledu prema jugu.

Stambena građevina L

Opis projekta

Građevina se sastoji od etaža podruma gdje su smještene garaže i spremišta te tri kata sa tri stana i zajedničkim stubištem. Građevina je poluugrađena, naslonjena na susjednu među. Svi stanovi su veće površine sa tri spavaće sobe. Lođe su smještene prema jugu.

Stambena građevina M

Opis projekta

Stambena građevina sastoji se od četiri stana i četiri garaže. Svi stanovi imaju dvije spavaće sobe i lođe prema jugu, te su površinom adekvatni za predviđenu sobnost. Stubište je zajedničko te je smješteno na sjevernom pročelju. Građevina se nalazi na kosom terenu u podsljemenskom području.

Stambene zgrade Zagreb V

Opis projekta

Projekt se sastoji od dvije identične stambene građevine smještene jedne pored druge u visinskom razmaku sa zajedničkim kolnim prilazom i parkingom. Zgrade su koncipirane tako da se u podrumu nalaze garaže i spremišta, a na katovima tri stana, na svakom katu po jedan. Dispozicija tlocrta prati nagib terena te maksimalno iskorištava pogled prema gradu i pristup terenu i vrtovima. Kompaktni kubusni volumen građevine pojednostavljuje statiku te je izabran zbog nagiba i stabilizacije padine.

Stambena zgrada Zagreb

Opis projekta

Zgrada je koncipirana kao interpolacija, te se svojim rasterom pročelja uklapa u kontinuitet istočnog i zapadnog susjeda naglašavanjem horizontalne podjele fasade. Građevina je stambeno poslovne namjene te se proteže na dvije podzemne i sedam nadzemnih etaža. U podzemnim etažama su garaže i spremišta. U prizemlju su poslovni prostori dok su na katovima smješteni stanovi. Veličine i funkcionalni raspored stanova optimalno je prilagođen zahtjevima kupaca na tržištu nekretnina. Na zadnjoj etaži nalaze se veći luksuzniji stanovi.

 

Stambena zgrada Istra

Opis projekta

Zgrada se sastoji od tri jednaka stana smještena na tri etaže. Dnevna soba, terasa i roditeljska soba orjentirani su prema jugu sa pogledom na more dok su zajedničko stubište i dječje sobe smještene prema suprotnoj strani. Za svaki stan osigurano je po dva parkinga. Obrada pročelja je žbuka sa detaljima kamena.

Vila O

Opis projekta

Vila je smještena na padini prema jugu stotinjak metara od mora. Dnevni boravak smješten je u prizemlju i orjentiran je sa staklenom stijenom prema vanjskoj terase i bazenu s pogledom na more. Pristup objektu je u razini podruma gdje su smještene garaže i pomoćni sadržaj. Etaže prate nagib terena te su u stražnjim dijelovima ukopane. Spavaći dio smješten je na prvom katu koji konzolom natkriva prizemlje stvarajući hlad.

Stambena zgrada H

Opis projekta

 

Zgrada je građena naslonjena na susjednu zgradu – poluugrađena. Zbog malih dimenzija zemljišta volumen je kompaktan, pravokutni. U prizemlju se nalazi manji stan koji ima pristup dvorištu, dok se veći stan proteže na tri etaže, čime se postiže odvojenost i privatnost stanova. U prizemlju je garaža i ulaz. Na prvom katu je smješten spavaći dio a na drugom katu prostrani dnevni boravak sa kuhinjom. Dizanjem dnevnog dijela na drugi kat dobiva se dnevni boravak sa dobrim pogledom, velikom krovnom terasom i dobrom kvalitetom zraka.